3 x Sociala Sussi, blog, Facebook och Twitter

I och med att signaturen Sociala Sussi med inriktning på sociala medier har fötts så delar jag mig på 3.

Bloggen.
Här kommer jag att skriva om ämnen som jag känner behöver en närmare förklaring för den som inte är så insatt, och sånt som jag tycker är så gränslöst intressant att jag  inte kan behålla det för mig själv 🙂

Det blir nog lite blandat när det gäller nivån på blogginläggen. Vissa kommer att vara av mer teknisk natur eller på detaljnivå som inte intresserar gemene man. Andra blir mer basic, grundkunskaper om  t ex Facebook som alla egentligen borde kunna men har missat. Det blir lite för alla alltså, men allt kommer inte att intressera alla.

Twitter
Det finns så mycket som är intressant men det finns inte tid att sätta sig in i precis allt och ännu mindre tid att skriva om det. För att ändå dela med mig så kommer jag att twittra om massor som jag hittar och intresserar mig för, men inte skriver om på bloggen.

Facebooksidan
En del av mina blogginlägg kommer jag att nämna och länka till, men inte alla. Det vore lite trist om Facebooksidan bara blir en spegelbild av bloggen.

Socialasussi

Socialasussi

Omvärldsbevakare at Solid Publication Sverige
Socialasussi
Socialasussi
Socialasussi

Latest posts by Socialasussi (see all)

Leave a Comment