Ny blogg, men var o hur?

Nu har jag funderat hit och dit i ett par dagar. Ska jag skaffa egen domän o hosta bloggen själv?
Klart att det går,  jag är redan nerlusad med domäner och på mitt webhotell kan jag ha hur många domäner och sajter jag vill.

Egenhostad WordPress kan man ju anpassa precis hur man vill. Det är ingen ände på alla funktioner man kan skaffa sig. Om man vill.

Men det är bekvämt med WordPress.com. Alltid uppgraderat. Är det något som inte fungerar så är det nån annan som fixar det, nämligen dom på WordPress.com.
När man jobbat i många år med att serva datoranvändare så är det himla skönt just det där med “nån annan” 🙂

Nu får det bli WordPress.com av ren bekvämlighet. Dessutom har jag lagt märke till att de egenhostade bloggar jag haft som fallit i glömska från min sida, också glöms bort av Google. Inte är dom där o kollar om jag uppdaterat nåt på sistonde, men om jag helt plötsligt återupplivar en blogg på WordPress.com efter att den varit död hur länge som helst, då indexerar dom snabbare än ögat!

Så, grattis på födelsedagen lilla bloggen!

Socialasussi

Socialasussi

Omvärldsbevakare at Solid Publication Sverige
Socialasussi
Socialasussi
Socialasussi

Latest posts by Socialasussi (see all)

Leave a Comment