Pinterest – min nya passion

Ingen har väl undgått att höra talas om Pinterest, det nya sociala mediet som till stor del handlar om vackra bilder på digitala anslagstavlor. Och vackra bilder är det! Det är lätt att förlora sig i timmar på Pinterest bara surfandes från den ena bilden till den andra. Ändlöst vackra landskap, fotografier av blommor, växter, djur, kläder, inredning, och mycket mera.

Nu är jag mest intresserad av att lära strategier för Pinterest för företag och går just nu kurs i det hos Social Media Marketing University men under tiden har jag förbaskat roligtBig Smile

Pinterest är än så länge en sajt man behöver en invite till. Du kan begära en direkt från Pinterest men det kan ta veckor ibland innan det händer något. Vill du ha en invite lite snabbare kan du kontakta mig och uppge den emailadress du kommer att använda så skickar jag en invite.

Det kommer att bli mer bloggande om Pinterest framöver på jobbets blogg där jag hoppas kunna skriva en del om just strategier för Pinterest.
Men innan dess får ni gärna titta in i mitt lilla hem på Pinterest och se er omkring för att göra er bekanta med Pinterest.

Detta till synes skräckinjagande monster är en väldigt färgrik insekt täckt med vattendroppar, ett helt otroligt foto och det är alltså en av mina Pins på Pinterest!

Follow Me on Pinterest

 

Lästips

 

Glöm inte att Gilla Sociala Sussis Facebooksida för mer information, tips  och nyheter om Facebook, Pinterest och andra sociala media – direkt in i ditt nyhetsflöde på Facebook!  Kom gärna in o ställ dina egna frågor!
Och ja, jag vet att Facebook bytte namn på min sida … Det är en bugg… Men oavsett vad titeln säger så är det Sociala Sussis sida :-)

 

 

 

Socialasussi

Socialasussi

Omvärldsbevakare at Solid Publication Sverige
Socialasussi
Socialasussi
Socialasussi

Latest posts by Socialasussi (see all)

Leave a Comment